JEGYVÁSÁRLÁS FOLYAMATA

Amennyiben segítségre van szüksége az oldal használata során, munkanapokon 12 és 18 óra között a +36 1 435 42 60 telefonszámon elérhet bennünket, készséggel állunk rendelkezésére. Amennyiben bármi kérdése merülne fel, a kajakkenu@hbmp.hu email címen tud segítséget kérni. A telefonon és email-en keresztül érkező rendeléseket sajnos nem tudjuk teljesíteni.

1. Lépés: Válassza ki jegyeit

Kattintson a „JEGY” gombra, majd a választott versenynap dátuma mellett található „JEGYVÁSÁRLÁS” gombra.

Jegyeit az „A” szektor esetében közvetlenül a nézőtér térképéről választhatja ki. A szektorra való kattintással a szektor részletes képe jelenik meg az elérhető helyekkel. A kiválasztott helyekre való kattintással helyezheti jegyeit a kosarába.

A „B”, „C” és „D” szektorokban a helyfoglalás érkezési sorrendben történik. (A „D” szektorban csak állóhelyek kerülnek értékesítésre.)

Figyelem: A kiválasztott jegyek 15 percig kerülnek bele a bevásárlókosarába a kiválasztás után. Egyszerre legfeljebb 10 db jegy választható. A jobb felső sarokban lévő kosár alatt folyamatosan láthatja a lefoglalt jegyek számát. A jegyeket akár egyenként ki-be pakolhatja a bevásárlókosarából, melyet bármikor elérhet a lap tetején lévő ikonra való kattintással. Ha elégedett a kosár tartalmával, kérjük, használja a „TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ” gombot.

2. Lépés: Szállítási, számlázási és fizetési adatok megadása

Kérjük, adja meg személyes adatait (név, e-mail cím, telefonszám), majd válassza ki a kívánt fizetési módot. Ezután kattintson a „TOVÁBB: MEGRENDELÉS ÁTTEKINTÉSE” gombra.

3. Lépés: Megrendelés áttekintése

Ebben a lépésben összefoglalva láthatja rendelését, benne a kiválasztott jegyekkel, számlázási címmel és fizetési móddal. Kérjük, alaposan ellenőrizze, hogy minden adat megfelelő-e. Amennyiben igen, kattintson a „FIZETÉS BANKKÁRTYÁVAL” gombra és ezzel érvényesíti a vásárlást.

4. Lépés: Vásárlás jóváhagyása

Ekkor küldünk Önnek egy visszaigazoló e-mailt, melyben vásárlásának valamennyi fontos adata és a rendelés azonosítója is szerepel. Ezt a visszaigazolást a nyomtató ikonra kattintva akár azonnal ki is nyomtathatja. Abban az esetben, ha az elektronikus jegy opciót választotta, a visszaigazolási e-mailben szereplő elektronikus jegyét is innen tudja kinyomtatni.