2019
aug. 21.
-
aug. 25.
ICF kajak-kenu világbajnokság 2019
Szegedi Olimpiai Központ
A legkiemelkedőbb kajakosoknak és kenusoknak idén augusztus 21. és 25. között Magyarországon szurkolhatunk a Szegeden megrendezésre kerülő NKM olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon.
Szurkoljon a helyszínen a sportág magyar és nemzetközi kiválóságainak! Ha testközelből szeretné átélni a világ legjobb versenyzőinek futamait, váltsa meg jegyét elektronikusan még ma!
Az olimpiai kvalifikációs versenyek mellett szórakoztató helyszíni programok, vásárváros és a legfinomabb falatok, italok várják a helyszínre érkezőket.

Gyermekeknek 6 éves kor* alatt ingyenes a belépés
Családi jegy: 2 felnőtt + 2 gyermek (14 éves kor** alatt) 25%-os kedvezményt vehet igénybe a fizetésnél.
A jogosultság ellenőrzése a helyszínen történik.
*2013. január 1. után született
**2005. január 1. után született
A kedvezmény érvényesítéséhez válassza ki a kupont a legördülő listából, majd adja hozzá a kosárhoz.

A világbajnokságra nézőként érkező résztvevő a belépésre szolgáló igazolás/jegy átvételével elfogadja a https://jegy.szeged2019.hu/szabalyozasok oldalon, valamint a helyszínen a beléptető pontoknál kifüggesztett részvételi feltételeket. A világbajnokságra érvényes jeggyel lehet belépni, mely kizárólag a jegyen megjelölt szektorra, az ’A’ szektor esetében a jegyen megjelölt ülőhelyre érvényes. A ’B’ és ’C’ szektorban a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.  Állójeggyel a lelátókra nem lehet felmenni.  A kedvezményes jeggyel való belépésnél a jogosultságot igazolni kell. Egy napon belül a kilépés után az újabb beléptetéskor a rendezők által felhelyezett, egy napra érvényes karszalaggal lehet visszatérni.  Jegyet nem váltunk vissza és nem cserélünk, elveszett jegy helyett másikat nem biztosítunk. Hamis, sérült vagy megrongált jegy belépésre nem jogosít. A jegy nem érvényes az akkreditált területre. A személyekben vagy anyagi értékben okozott károkért – amennyiben azok a nézők felelőtlen magatartásából erednek – felelősséget nem vállalunk. A világbajnokságon készülő kép- és hangfelvételekben, televíziós, internetes élő és rögzített adás során a néző is feltűnhet, ezekkel kapcsolatban nem léphet fel semmilyen követeléssel a rendezőkkel vagy a felvétel készítőivel szemben.

A világbajnokság szervezője:
Magyar Kajak-Kenu Szövetség
1138 Budapest, Latorca utca 2.
Adószám: 18160037-2-41

A belépőjegy ára 21,26% ÁFÁ-t tartalmaz.